"Samen bereik je meer."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Nieuws

Pas verschenen: Compleet Commercieel

Compleet commercieel heeft het in de eerste bladzijden over het overlijden van de voyageur, genoegzaam bekend als de vertegenwoordiger of handelsreiziger. Door de jaren heen is verkopen in die mate veranderd dat enkel nog slimme verkopers het halen van de goedlachse sympathieke socializers. Ooit was Integrale Kwaliteitszorg (IKZ) iets waar alle ondernemers de mond vol van hadden. In die tijd startte Antoon Bulcke met het invoeren van Integrale VerkoopZorg in tal van ondernemingen.

Zonder onderscheid van jobomschrijving zet Integrale VerkoopZorg iedereen een commercieel petje op: van de leden van de raad van bestuur tot de productiemedewerkers. De auteur paste het concept meer dan drie decennia lang met succes toe in zeer uiteenlopende bedrijven en branches. Zijn ervaring geeft hij mee in het boek. Compleet commercieel reikt ideeën aan om sales doelgericht te optimaliseren. Inzichten die aanzetten tot denken: veelal totaal anders en altijd weer zeer concreet.

Drie cursiefjes Dwars geschreven duiken plots in het boek op. De soms ironische, maar bovenal speelse toon ervan moet de inhoud van het verhaal op een subtiele manier kracht bijzetten.

Meer weten? Klik dan hier.

Online bestellen kan via ons contactformulier.