"Leadership is a matter of having people look at you and gain confidence, seeing how you react. If you're in control, they're in control."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Leert u uw verkopers kunstjes?

U denkt: "Antoon Bulcke komt mijn salesploeg trainen, dus morgen schiet mijn verkoop de hoogte in"? Was het maar zo eenvoudig!
Training van commercieel medewerkers is veel meer dan doorgeven van verkooptrucs. Want daar kijken klanten en prospects los doorheen.

In het concept van Integrale VerkoopZorg betekent training

  1. dat àlle medewerkers commercieel leren denken. Want niet alleen de commercieel medewerkers moeten commercieel zijn;
  2. dat de verkoopmedewerkers een volledig verkooptechnisch inzicht krijgen in alle fasen van het verkooptraject.
Voor de verkooptechnische training heeft Antoon Bulcke het SPANCO-concept ontwikkeld. Een modulair systeem dat aangepast wordt op maat van uw bedrijf, uw salesteam en uw marktsituatie. Het programma loopt in groepsverband, wordt gespreid over 8 halve dagen en kan plaatsvinden bij u of bij ons. Van elke deelnemer bepalen we vooraf het commercieel inzicht en de verkoopstijl. Met het individueel actieplan dat we dan opstellen, kunnen we ook perfect de vorderingen meten. Het SPANCO-model gaat geen verkoopthema uit de weg.

Het begint al bij de prospectie:
hoe identificeren en benaderen we potentiële klanten?
En het eindigt uiteindelijk bij een correcte aftersales: hoe maken we van een klacht een opportuniteit? Bovendien hechten we elke keer weer groot belang aan het terugkoppelen naar de andere bedrijfunits, om een salesgerichte organisatie te bekomen.

Training en verkoop hebben alvast dit met elkaar gemeen:
dat ervaring van onschatbare waarde is. Het SPANCO-concept zit theoretisch heel sterk in elkaar. Door de praktijkervaring is het altijd verder verfijnd.

De 30 jaar terreinervaring in salesmanagement, bij tal van bedrijven en in de meest uiteenlopende sectoren, zorgt ervoor dat de verkooptrainingen van Antoon Bulcke borg staan voor sterke resultaten.

Wilt u ook ùw verkoopresultaten verbeteren? Contacteer ons vandaag nog, en we timmeren samen aan de weg.

P.S.: gebruik uw KMO portefeuille!