"Leadership is a matter of having people look at you and gain confidence, seeing how you react. If you're in control, they're in control."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

PROJECTLEIDER-BOUWCOORDINATOR

Uw functie:

U bent integraal verantwoordelijk voor de volledige coördinatie van bouwprojecten in Vlaanderen, Brussel en Noord Frankrijk (in hoofdzaak van residentiële projecten). Dit houdt o.m. in * follow-up van de aanbesteding, toewijzing, uitvoering en oplevering * leiden van werfvergaderingen * overleg met overheid, nutsmaatschappijen, architect, studiebureau, bouwheer, aannemers, klanten-kopers, leveranciers * kwaliteitsbewaking, kostenbewaking en planning * facturatiecontrole * evt. veiligheidscoördinatie.

Profiel:

* opleidingsniveau ir. of ing. bouwkunde, architect of gelijkwaardig door ervaring * zeer goed logisch en analytisch denkvermogen en inzicht in de bouw * extraverte en commerciële persoonlijkheid die zeer transparant is in zijn communicatie * een proactief leidersprofiel * goede administratieve organisatie.

Ons aanbod:

Voor deze belangrijke sleutelpositie voorziet D&V een zeer competitief salarispakket, een grote mate van werkautonomie, een goede werksfeer en jobstabiliteit binnen een gerenommeerd bureau.

Bedrijfsomschrijving D&V CONSULTING:

D&V CONSULTING (Roeselare) is een onafhankelijk ingenieursbureau actief in de bouw- en vastgoedmarkt op vlak van projectmanagement, bouwcoördinatie, quality en quantity surveying. De jarenlange expertise wordt ten dienste gesteld van de overheid, de financiële, de commerciële en de industriële sector, en van projectontwikkelaars en promotoren.

Hoe reageren:

Scrijf, fax of mail met volledig cv

Reactiebedrijf: AB - Integrale VerkoopZorg
T.a.v.: Antoon Bulcke
Adres: Schoolstraat 59/22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare
Telefoon: 051/22 17 92
Fax: 051/25 36 50
E-mail: info@antoonbulcke.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures