"I never cease to be amazed at the power of the coaching process..."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

INTERNATIONAL SALES PROMOTOR

Uw functie:

In een eerste fase bent u vooral verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Europese markt. Daartoe bepaalt u in samenspraak met het management de te volgen verkoop- en marketingstrategie. Dit houdt o.m. in verder ontwikkelen van de relaties met bestaande klanten, creƫren van nieuwe contacten met importeurs/distributeurs en/of agenten en dit in verschillende marktsegmenten, analyseren van de marktopportuniteiten en er zeer creatief op inspelen, daarbij verkoopt u zowel de basiscollectie van Screentex en ontwikkelt u ook samen met uw klanten nieuwe producten, u bent verantwoordelijk voor de organisatie van beursdeelnames en vertegenwoordigt er het bedrijf, samen met de interne diensten bent u verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van offertes. U valt hierbij op door uw zeer gestructureerde aanpak, u rapporteert rechtstreeks aan het management.

Profiel:

U bent vooral een echte doorzetter met een uitgesproken extravert en commercieel profiel.
Opleidingsniveau licentiaat of A1 met ervaring en ambitie.
Internationale verplaatsingen trekken u erg aan.
Daarbij kan u zeer zelfstandig en gestructureerd tewerkgaan.
Dit is precies wat u zoekt!

Taalkennis:

Nederlands, Frans, Engels, Duits

Ons aanbod:

Aan een uitstekend kandidaat biedt Screentex een competitief remuneratiepakket, een representatieve bedrijfswagen en een onkostenvergoeding, een goede opleiding en zeer goede logistieke ondersteuning, een grote mate van autonomie in de job, in een stabiel en groeiend bedrijf met een dynamische, ambitieuze en jonge werkomgeving, indien u succesvol bent, wordt u op termijn verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van het salesteam.

Bedrijfsomschrijving Screentex:

Screentex is een gerenommeerd fabrikant van bedrukte decoratieve matten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Moeskroen en is internationaal actief, voornamelijk in Europa. Screentex dankt zijn steeds toenemend succes aan een grote creativiteit en flexibiliteit in de productontwikkeling, wat toelaat in te spelen op de specifieke thema's van de klanten. Om zijn groei verder te zetten ziet Screentex op korte termijn uit naar een uitstekend International Sales Promotor (m/v).

Reactiebedrijf: Centrum Integrale Verkoopzorg
Adres: Schoolstraat 59 bus 22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare-Beveren
Telefoon: 051 22 17 92
Fax: 051 25 36 50
E-mail: antoonbulcke@club.innet.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures